5-godišnje jamstvo na sve proizvode!

ContiTech Power Transmission Group - Automotive Aftermarket

Savršeno jasno:

5 godina jamstva.

Što mi nudimo…

Stručnjaci u radionici motornih vozila ne trebaju prazna obećanja – nego kvalitetu na koju se mogu osloniti. Na primjer za naše proizvode za remenske pogone. Zato što su oni izrađeni pomoću najmodernijih proizvodnih procesa i materijala. Također smo certificirani prema IATF 16949, ISO 9001:2015, ISO 50001:2011, ISO 14001:2015

... i što imate od toga

Budući da smo uvjereni u kvalitetu naših proizvoda, garantiramo da su svi proizvodi iz grupe za prijenos snage ContiTech Power Transmission Group iz proizvodnog programa Automotive Aftermarket koji se koriste za osobne automobile vrhunski. Registriranim partnerima dajemo petogodišnje jamstvo na ove proizvode.

Pridružite se sada

Jamstvo se primjenjuje izricito na radionice za popravak automobila u zemljama koje sudjeluju u programu* i to u trajanju od 5 godina od datuma ugradnje proizvoda. Ako se na našim proizvodima pojave greške u materijalu ili izradi, popravit cemo ili zamijeniti neispravan ContiTech proizvod. Zahtjev za primjenu uvjeta iz jamstva rješava se preko dobavljaca od kojeg je kupljen proizvod. Mora se priložiti dokaz kupnje dijelova i datum ugradnje.

Radionica smije uputiti jamstveni zahtjev samo ako je registrirana na ovoj stranici i ako je prihvatila uvjete i odredbe jamstva. Jamstvo se primjenjuje samo na proizvode ugradene nakon datuma registracije. Vlasnik jamstva odobrava da se njegovi podaci koriste samo u svrhe internih procjena te pristaje na to da prima ContiTech Newsletter preko e-pošte na registriranu adresu (vlasnik može opozvati ovaj pristanak). Korisnik može izbrisati svoje pohranjene podatke u svakom trenutku. Kao rezultat toga, poništavaju se automatski i sva prava pod tim jamstvom.

Proizvod je morao biti ugraden od strane kvalificiranog strucnog tehnicara (automobilske radionice). Jamstvo ce biti ništavno i nevažece ako su proizvodi nepravilno ugradeni, ako se njima pogrešno rukuje ili ako su zanemarene specifikacije proizvodaca (npr. intervali zamjene, upute za popravak i održavanje). Jamstvo takoder nece biti primjenjivo ako je proizvod postao defektan kao rezultat normalnog trošenja, vanjskih faktora (strano tijelo, kontaminacija fluidima, itd.) ili kao posljedica nepravilnog rada/uvjeta iz okoline (npr. tuninga, nedopuštenih manevara).

Neovisno o ovom dodatnom jamstvu proizvodaca, to nece utjecati na vaša zakonom zajamcena prava. Ovo jamstvo podliježe zakonima Savezne Republike Njemacke uz izuzetak propisa privatnog medunarodnog zakona i konvencije Ujedinjenih naroda u vezi s ugovorima za medunarodnu prodaju dobara.

* 48 zemalja, pogledajte obrazac za prijavu s popisom zemalja