5 vuoden takuu kaikille tuotteille!

ContiTech Power Transmission Group - Automotive Aftermarket

Selkeyttä, ei tyhjiä lupauksia:

5 vuoden takuu

Mitä tarjoamme ...

Korjaamoiden ammattilaiset eivät tarvitse tyhjiä lupauksia. He tarvitsevat laatua, johon he voivat luottaa. Esimerkiksi tuotteitamme hihnakäyttöön. Koska ne valmistetaan uusimmilla tuotantomenetelmillä parhaista materiaaleista. Meillä on myös sertifioinnit IATF 16949, ISO 9001:2015, ISO 50001:2011, ISO 14001:2015.

... ja hyötyjä sinulle

Koska olemme vakuuttuneita tuotteidemme laadusta, takaamme, että missään henkilöautoihin tarkoitetun Automotive Aftermarket -tuotevalikoiman ContiTech Power Transmission Group -tuotteissa ei ole nykyisten teknisten standardien mukaisesti vikoja. Myönnämme rekisteröidyille kumppaneille viiden vuoden takuun näille tuotteille.

Rekisteröidy nyt

Takuu koskee ainoastaan autokorjaamoja soveltuvissa maissa* ja on voimassa 5 vuoden ajan tuotteen asennuspäivästä. Mikäli tuotteessa ilmenee materiaali- tai valmistusvika, korjaamme tai vaihdamme viallisen ContiTech-tuotteen. Takuuvaatimuksen käsittelee jälleenmyyjä, jolta tuote on ostettu. Tuotteen ostosta ja asennuspäivämäärästä on esitettävä todisteet.

Korjaamo voi esittää vaatimuksen vain, jos korjaamo on rekisteröitynyt tälle sivulle ja hyväksynyt takuuehdot. Takuu koskee vain tuotteita, jotka on asennettu rekisteröitymispäivän jälkeen. Takuun haltija hyväksyy, että käytämme hänen tietojaan pelkästään sisäisiin arviointitarkoituksiin ja suostuu vastaanottamaan ContiTech-uutiskirjeen sähköpostitse rekisteröityyn osoitteeseen (haltija voi peruuttaa tämän suostumuksen). Käyttäjä voi poistaa hänestä tallennetut tiedot milloin vain. Tämän seurauksena myös kaikki tämän takuun mukaiset oikeudet raukeavat.

Tuotteen asentajan tulee olla pätevä ammattilainen (autokorjaamo). Takuu raukeaa, jos tuote on asennettu tai sitä on käsitelty virheellisesti tai jos autonvalmistajan antamia tietoja (esim. vaihtovälejä, korjaus- ja huolto-ohjeita) ei ole noudatettu. Takuu ei myöskään ole voimassa, jos tuote on vikaantunut normaalin kulumisen seurauksena, ulkoisten tekijöiden (vieras kappale, likaantuminen nesteistä tms.) tai virheellisten käyttö-/ympäristöolosuhteiden seurauksena (esim. virittäminen, kilpa-ajot).

Tämä valmistajan antama lisätakuu ei vaikuta lain antamiin oikeuksiin. Tätä takuuta säätelevät Saksan lait, poikkeuksena kansainvälisen yksityisoikeuden säännökset ja YK:n yleissopimus kansainvälisestä kaupasta.

* 48 Maata, katso luettelo rekisteröitymislomakkeessa