TechnicalNews

Nro 2 • 2019

TechnicalNews

Keep on Truckin’: Hyötyajoneuvojen hihnavalikoima laajenee

Hyviä uutisia itsenäisille hyötyajoneuvojen korjaamoille, kuljetusyrityksille, kuljetuspäälliköille ja tukkumyyjille: Laajennamme hihnakäyttöjen hihnojen valikoimaa hyötyajoneuvojen jälkimarkkinoilla. Valikoimaan on lisätty yli 40 apulaitekäytön moniurahihnaa. Näiden profiilikoodit ovat 4PK, 6PK, 8PK, 10PK ja 12PK. Näitä käytetään esimerkiksi seuraavien merkkien busseissa ja kuorma-autoissa: Mercedes-Benz, MAN ja DAF.

Valmistamme nämä kuituvahvistetut kumihihnat käyttäen polyesteritukikerrosta, ja hihnat täyttävät alkuperäisosien laatuvaatimukset. Korjaamot voivat siten luottaa alkuperäisosalaatuun myös jälkimarkkinoilla. Kuten kaikissa jälkimarkkinoiden tuotteissamme rekisteröidyt korjaamot hyötyvät myös 5 vuoden takuusta näiden hihnojen osalta.

Lisää hihnoja on tulossa valikoimaan syksyyn mennessä seuraavien merkkien hyötyajoneuvoihin: Volvo, Scania, Renault ja Iveco. "Tavoitteemme on yksinkertaistaa työpajojen jokapäiväistä toimintaa ja tarjota käyttöjen tuotteita valmistajan koko autovalikoimalle yhdestä lähteestä – kevyistä jakeluautoista kaukoliikenteen rekkojen vetoautoihin", sanoo Continental tuotepäällikkö Robert Franz.


Nro 2 • 2019


Aiemmat numerot

Yhteydenotto - TechnicalNews
ContiTech Antriebssysteme GmbH
Marketing Service · Adrian Rothschild
Philipsbornstraße 1· D-30165 Hannover
Tel: +49(0)511 938-5980 · Fax: +49(0)511 938-85472
adrian.rothschild@continental.com · www.continental-engineparts.com