TechnicalNews

Nro 2 • 2019

TechnicalNews

Markkinoiden ravistelua. TVD-valikoima laajenee

Autojen tarjoaman mukavuuden taso nousee aina vain. Tämä asettaa entistäkin suurempia vaatimuksia apulaitteiden suorituskyvylle. Vääntövärähtelyvaimentimet (TVD) tulevat tässä apuun: Ne vaimentavat kampiakselin värähtelyjä ja varmistavat siten pehmeämmän käynnin ja tehokkaamman ajon. Niistä on tullut suosittuja kuljettajien, jälleenmyyjien ja korjaamojen keskuudessa: Olemme havainneet lisääntyvän kysynnän näille mustille hihnapyörille viime vuosien kuluessa. Yhä useampiin automalleihin. Siksi olemme jatkuvasti laajentaneet valikoimaamme ja julkistaneet noin 80 uutta tyyppiä vuodesta 2016.

Valikoiman seuraava laajennus on nyt edessä – ja haluaisimme kuulla, mitä haluat nähdä. Mihin autoihin haluaisit voida tarjota TVD-hihnapyöriä? Missä moottoreissa niistä on mielestäsi erityisesti hyötyä? Älä huolehdi siitä, kuulostaako pyyntösi oudolta – suunnittelijamme pitävät haasteista! Erityisesti uusien mallien kehittämisestä sovelluksiin, joihin jälkimarkkinoilla ei tällä hetkellä ole ratkaisua tarjolla.

Odotamme innolla vääntövärähtelyvaimentimiin liittyviä ideoitasi ja ehdotuksiasi  – koska se on ainoa tapa varmistaa, että kehitämme jatkossakin sellaisia käytännön ratkaisuja jälleenmyyjille ja korjaamoille, joista hyödymme kaikki. Viesti riittää: aam@ptg.contitech.de.

Nro 2 • 2019


Aiemmat numerot

Yhteydenotto - TechnicalNews
ContiTech Antriebssysteme GmbH
Marketing Service · Adrian Rothschild
Philipsbornstraße 1· D-30165 Hannover
Tel: +49(0)511 938-5980 · Fax: +49(0)511 938-85472
adrian.rothschild@continental.com · www.continental-engineparts.com