TechnicalNews

Nro 1 • 2019

TechnicalNews

Valmiina kaikkeen: 50 uutta Jakohihnasarjaa + vesipumppua

Väittely jatkuu: Pitäisikö myös vesipumppu vaihtaa hammashihnan vaihdon yhteydessä vai ei? Continentalin mielestä asia on selvä: Vaihda aina vesipumppu samalla kun vaihdat hammashihnan! Miksi? Hammashihnan vaihtaminen on runsaasti aikaa vievä huoltotyö. Siksi olisi vastuutonta asiakkaan suhteen olla vaihtamatta kulutusosia samalla kertaa ja ottaa riski ylimääräisestä asennustyöstä – ja lisäkustannuksista – mikäli vesipumppu vikaantuu.

Sarjojen avulla Continental tekee korjaamoille helpoksi vaihtaa kaiken tarvittavan kerralla. Sarjat sisältävät kaikki tarvittavat osat hammashihnan vaihtoon, vesipumppu mukaan lukien. Tämän johdosta Continental laajentaa jakopään hihnasarjojen ja vesipumppujen valikoimaa vuonna 2019. “Lisäämme noin 50 uutta sarjaa valikoimaan”, kertoo tuotepäällikkö Adrian Rothschild. Uusia sarjoja on esimerkiksi seuraaviin automerkkeihin: Honda, Lada ja Chevrolet. “Emme ainoastaan kehitä tuotteitamme yleisimpiin korjauskohteisiin, vaan täytämme erityisesti myös harvinaisemmat kohteet. Lopulta haluamme tarjota korjaamoille sopivan ratkaisun kaikille merkeille ja ajoneuvoille”, Rothschild sanoo. Myös näiden uusien tuotteiden osalta Continental tarjoaa rekisteröityneille korjaamoille 5 vuoden takuun.

Valikoimaa laajennetaan jatkuvasti. Kaikki nykyiset sovellukset ja viitteet löytyvät verkosta tuotetietokeskuksesta (PIC).

Nro 1 • 2019


Aiemmat numerot

Yhteydenotto - TechnicalNews
ContiTech Antriebssysteme GmbH
Marketing Service · Adrian Rothschild
Philipsbornstraße 1· D-30165 Hannover
Tel: +49(0)511 938-5980 · Fax: +49(0)511 938-85472
adrian.rothschild@continental.com · www.continental-engineparts.com