TechnicalNews

Nro 65 • 07/2018

TechnicalNews

Virheistä oppiminen Watch & Work -videoiden avulla

ContiTechin ilmaisten Watch and Work -videoiden suosio kasvaa video videolta. Koulutusvideot antavat ohjeita ja neuvoja jakohihnojen ja -ketjujen sekä muiden eri moottoreiden komponenttien vaihtamiseen – tietoa ammattilaiselle toiselta ammattilaiselle.

Nämä opetusvideot, joista kukin on noin viiden minuutin pituinen, tarjoavat korjaamoiden henkilökunnalle arvokasta tukea päivittäisessä työssä, nyt myös 16 kielellä. ContiTechin juontaja ja tekninen kouluttaja Stefan Meyer huomauttaa, että tyypilliset asennusvirheet, esimerkiksi Renault Twingoa koskevat, liittyvät siihen, että mekaniikka- ja elektroniikka-asentajat joskus kiristävät kiristysrullan väärin päin kun he vaihtavat jakohihnan. Tämän vuoksi rulla huojuu sivusuunnassa ja voi juuttua paikalleen, jolloin se voi kuumentua, kun moottori on käynnissä. Stefan Meyer näyttää oikean kiristystavan videosarjan kuudennessa osassa.

Tämän maksuttoman palvelun etu on, että videoita voi katsella missä ja milloin vain – tarvitaan vain Internet-yhteys. Uusia jaksoja julkistetaan säännöllisesti YouTube-kanavalla www.continental-engineparts.com-yt.

Kaikki videot löytyvät myös ContiTechin videoportaalissa osoitteessa www.continental-engineparts.com-videos.

Nro 65


Aiemmat numerot

Yhteydenotto - TechnicalNews
ContiTech Antriebssysteme GmbH
Marketing Service · Adrian Rothschild
Philipsbornstraße 1· D-30165 Hannover
Tel: +49(0)511 938-5980 · Fax: +49(0)511 938-85472
adrian.rothschild@continental.com · www.continental-engineparts.com