TechnicalNews

Nro 65 • 07/2018

TechnicalNews

Valikoiman uutuudet: Jälkimarkkinoille suunnattu hihnakäytön kuva

USA:ssa jo yleistynyt käytäntö sijoittaa kuvatauluja korjaamoiden odotustiloihin tai autojen komponenttimyyjien tiskeille havainnollastamistarkoituksessa tai myynnin tueksi on saavuttamassa enenevästi suosiota myös täällä Saksassa. ContiTech tarjoaa nyt kuvataulun ajoneuvon moottorista 1:1-mittakaavassa.

ContiTechin uuden hihnakäytön esittelytaulu esittelee havainnollisesti VW 2.0 TDI -moottorin hihnakäytön, johon kuuluu myös CT1139-vesipumppupakkaus. Näyttötaulussa on esitetty moottorin hihnakäyttö todellisessa koossa, komponenttien sijoittelu sekä ContiTechin jakohihna. ”Tarkoituksemme on tarjota jälleenmyyjille ja korjaamoille myynnin apukeinoja ja auttaa heitä selittämään tekniikkaa koskevia asioita asiakkaille,” sanoo Adrian Rothschild, joka on yksi ContiTech Power Transmission Groupin tuotepäälliköistä.

Hihnakäyttöä kuvaavan taulun avulla asiakkaat ymmärtävät, miksi heidän ajoneuvonsa tulee korjata ja mitä kaikkea korjaukseen kuuluu. Pakkausten tuotteet on värikoodattu, jolloin asiakkaat voivat päättää, haluavatko he, että vain jakopään hihnasarja sekä vesipumppu tai myös jakopään hihna, vesipumppu, kiristysrulla, ohjainrulla sekä kaikki muut kuluvat osat vaihdetaan. QR-koodin avulla he voivat myös käyttää PIC-tuotetietokeskusta ja Watch and Work -videosarjaa sekä näin saada lisätietoa vaihto-osista. Hihnakäytön kuvataulu on saatavilla ContiTechiltä kesästä lähtien.

Nro 65


Aiemmat numerot

Yhteydenotto - TechnicalNews
ContiTech Antriebssysteme GmbH
Marketing Service · Adrian Rothschild
Philipsbornstraße 1· D-30165 Hannover
Tel: +49(0)511 938-5980 · Fax: +49(0)511 938-85472
adrian.rothschild@continental.com · www.continental-engineparts.com