TechnicalNews

Nro 65 • 07/2018

TechnicalNews

Tool Box V05: Kaikki, mitä tarvitaan nopeaan jakoketjun vaihtoon

Uusi TOOL BOX V05 tekee Volkwagen-moottorien jakoketjujen käsittelystä helpompaa. Sen avulla asentajat voivat korjata tai vaihtaa jakoketjun entistä nopeammin ja luotettavammin valmistajan vaatimusten mukaisesti.

Tukevatekoinen laatikko sisältä kaikki tarvittavat työkalut – kampiakselin lukitustapeista ja -työkaluista nokka-akselien erikoistyökaluihin sekä ajoituksen ja männäniskujen asettamisessa ja säätämisessä tarvittaviin työkaluihin ja muihin tarvittaviin työkaluihin. Tiivistetysti voi sanoa, että sarja sisältää kaiken tarvittavan, jotta ketjun asennus olisi nopeampaa.

TOOL BOX V05 takaa, että korjaamolla on tarvittavat työkalut ja tarvikkeet lähes kaikkien Volkswagen Groupin volyymimerkkien jakoketjulla varustettujen autojen käsittelyyn. Työkalut sopivat siis monien Volkswagen-autojen lisäksi myös Skodan, Seatin ja Audin malleihin. Tuotepäällikkö Adrian Rothschild kertoo: ”Sarja on tarkoitettu erityisesti Volkswagen Groupin 1,0- ja 1,2-litraisiin kolmi- ja nelisylinterisiin moottoreihin sekä kaikkiin 1,2–2,0 litran TSI-, TSFI- ja FSI-moottoreihin.” Tällaisia autoja on Euroopan teillä yli 20 miljoonaa.

Korjaamolle on huomattavasti edullisempaa hankkia työkalut sarjana kuin yksitellen. Lisäetuna pakettiin sisältyy ilmainen, työkalujen kuvilla ja OE-numeroilla varustettu luettelo sarjaan kuuluvista työkaluista. Lisäksi sarjalla on ContiTechin rekisteröidyille korjaamoille tarjoama kaikkia autoalan jälkimarkkinatuotteita koskeva viiden vuoden takuu: www.contitech.de/5


Nro 65


Aiemmat numerot

Yhteydenotto - TechnicalNews
ContiTech Antriebssysteme GmbH
Marketing Service · Adrian Rothschild
Philipsbornstraße 1· D-30165 Hannover
Tel: +49(0)511 938-5980 · Fax: +49(0)511 938-85472
adrian.rothschild@continental.com · www.continental-engineparts.com