TechnicalNews

Nro 65 • 07/2018

TechnicalNews

Sarjan laajennus: PRO Kits-sarjat, joissa on vesipumppu

ContiTechin jakopään hihnasarjat ovat osoittautuneet menestykseksi jälkimarkkinoilla 20 vuoden ajan ja viime vuonna uutuutena saatiin PRO Kits-sarjat. Sarjaa laajennetaan jatkuvasti ja kaksi viimeisimmistä lisäystä on PRO Kits-sarjat, joissa on mukana vesipumppu.

Korjaamoiden etuna on se, että PRO Kits-sarjat sisältävät tarkalleen sen, mitä korjaamot tarvitsevat eri tarpeisiin. ContiTech tarjoaa nyt CT1167WP1 PRO - ja CT1167WP2 PRO Kit-sarjat, jotka on suunniteltu erityisesti Volkswagenin EA211-moottoriperheen moottoreille. Tämä tarkoittaa sitä, että asiakkaat saavat käytännölliset pakkaukset, joissa on mukana kaikki jakopään osien vaihtoon vaadittavat komponentit. Pakkauksiin kuuluvat kaikki tiettyyn moottoriin tarvittavat jakopään hihnat yhdessä pakkauksessa, sekä myös lisäkomponentteja, kuten vesipumppu. Näin korjaus voidaan suorittaa nopeammin, vaivattomammin ja tehokkaammin.

”PRO-sarjoissa asiakkaamme saavat kaiken tarvittavan yhdessä pakkauksessa”, kertoo tuotepäällikkö Adrian Rothschild ContiTech Power Transmission Groupista. ”Joissakin moottoreissa tarvitaan toista hammashihnaa varsinaisen lisäksi käyttämään esimerkiksi tasapainoakselia. Aiemmin asiakkaiden piti ostaa tätä varten kaksi sarjaa. Nyt tarvitaan vain yksi PRO Kit-sarja.”

PRO Kit-sarjoja on saatavilla yli 30 erilaista lukuisiin ajoneuvomalleihin. ContiTechin viiden vuoden takuu on käytettävissä näissä kaikissa. Valikoimaa laajennetaan jatkuvasti. ”Haluamme tarjota sellaista, mitä ajoneuvoon oikeasti tarvitaan täyttämään asiakkaiden yksilölliset tarpeet. Teemme myös läheistä yhteistyötä korjaamoiden kanssa varmistaaksemme tämän”, toteaa Rothschild.

Sarjojen koko valikoima löytyy digitaalisesta osaluettelosta osoitteessa www.contitech.de/pic.

Nro 65


Aiemmat numerot

Yhteydenotto - TechnicalNews
ContiTech Antriebssysteme GmbH
Marketing Service · Adrian Rothschild
Philipsbornstraße 1· D-30165 Hannover
Tel: +49(0)511 938-5980 · Fax: +49(0)511 938-85472
adrian.rothschild@continental.com · www.continental-engineparts.com