TechnicalNews

Nro 64 • 04/2018

TechnicalNews

Watch & Work -videoita on nyt tarjolla 16 eri kielellä

Watch and Work -videosarja jatkaa kasvuaan. Verkossa on jo tarjolla 21 videota, joissa tekninen kouluttajamme Stefan Meyer esittelee oikean tavan vaihtaa voimansiirron osia eri moottorimalleissa.

Palvelu on suosittu ja maksuttomien Watch & Work -videoiden katselijamäärät nousevat vuosi vuodelta. Nämä opetusvideot, joista kukin on noin viiden minuutin pituinen, tarjoavat korjaamoiden henkilökunnalle arvokasta tukea päivittäisessä työssä. ”Näytämme kaikki hammashihnojen ja jakoketjujen sekä niihin liittyvien osien vaihtoon liittyvät kikat ja vinkit yleisimmissä moottoreissa. Lisäksi räätälöimme materiaalin asiakkaiden vaatimusten mukaisesti,” kertoo Meyer. Alun perin vain saksankieliset videot ovat nyt tarjolla yhteensä 16 kielellä.

Tämän maksuttoman palvelun etu on, että videoita voi katsella missä ja milloin vain – tarvitaan vain Internet-yhteys. Uudet jaksot julkistetaan kolmen viikon välein Facebookissa osoitteessa www.continental-engineparts.com-fb ja yhtiön YouTube-kanavalla www.continental-engineparts.com-yt-fi. Kaikki videot löytyvät myös ContiTechin videoportaalissa osoitteessa www.continental-engineparts.com-videos.


 

Nro 64


Aiemmat numerot

Yhteydenotto - TechnicalNews
ContiTech Antriebssysteme GmbH
Marketing Service · Adrian Rothschild
Philipsbornstraße 1· D-30165 Hannover
Tel: +49(0)511 938-5980 · Fax: +49(0)511 938-85472
adrian.rothschild@continental.com · www.continental-engineparts.com