TechnicalNews

Nro 64 • 04/2018

TechnicalNews

Uudet TVD-hihnapyörät jälkimarkkinoille

Tänä vuonna Continentalin eräs painopiste on laajentaa vääntövärähtelyvaimentimien valikoimaa. Uudet TVD-hihnapyörät ja uudistukset nykyisiin, sekä jatkuvat parannukset tuotteiden laatuun kuuluvat tavoitteisiin.

Laajennettu TVD-valikoima viidellä uudella koolla on saatavilla jo keväällä ja lisää on tulossa myöhemmin tänä vuonna. ”Päämäärämme uusien tyyppien esittelyssä ja nykyisten tuotteiden jatkuvassa parantamisessa on tarjota korjaamoille paras korjausratkaisu apulaitekäytöissä,” kertoo tuotepäällikkö Adrian Rothschild. Tavoitteena on saavuttaa jälkimarkkinoiden komponenteille mahdollisimman pitkä käyttöikä. Uusilla simulointimenetelmillä voimme parantaa laatua ja kehittää ratkaisuja erityisesti jälkimarkkinoita varten.

TVD-hihnapyörillä ei monasti ole valmistajan selkeästi määrittämää vaihtoväliä, ne tavallisesti vaihdetaan vain vauriotapauksissa. ”Suosittelemme kuitenkin tarkastamaan hihnakäytön osat aina hihnanvaihdon yhteydessä ja vaihtamaan osat tarvittaessa,” Rothschild kertoo. Tämä paitsi säästää asiakkaan aikaa ja rahaa, se myös nimenomaan varmistaa, että hihnakäyttö toimii oikein. Asiantuntijan vinkki: Vaimentimen halkeilu ja kuluminen ilmenee usein ensiksi taustapuolella. Moottorissa kiinni oleva hihnapyörä on siten tarkastettava huolellisesti.

Kun hihnapyörä on vaihdettava, Continental tarjoaa vaivattoman paketin, joka sisältää tarvittavat erikoispultit. Kätevä asennussarja sisältää kaikki osat, joita korjaamot tarvitsevat TVD-hihnapyörän vaihtoon.


Nro 64


Aiemmat numerot

Yhteydenotto - TechnicalNews
ContiTech Antriebssysteme GmbH
Marketing Service · Adrian Rothschild
Philipsbornstraße 1· D-30165 Hannover
Tel: +49(0)511 938-5980 · Fax: +49(0)511 938-85472
adrian.rothschild@continental.com · www.continental-engineparts.com