TechnicalNews

Nro 64 • 04/2018

TechnicalNews

Uusien koulutuskurssien alkaminen päätetty

Continental on useiden vuosien ajan tarjonnut myyntikoulutusta sekä teoreettista ja käytännön teknistä koulutusta voimansiirron osien kaikilla osa-alueilla korjaamoiden ja jälleenmyyjien henkilöstölle. Koulutusohjelmaa on nyt muutettu ja laajennettu kolmesta moduulista kahdeksaan.

Teoreettiset ja käytännön kouluttajakurssit, sekä kouluttajien ja mekaanikkojen klubit ovat uusia lisäyksiä, jotka alkavat tänä keväänä. Klubit tarjoavat jäsenille foorumin, jossa he voivat tutustua uusiin tuotteisiin ja ominaisuuksiin, sekä jakaa kokemuksia muiden kanssa säännöllisesti. Myös takuuseen liittyvä kurssi on lisätty. ”Valituksista on tullut entistä monimutkaisempia ja eriytyneitä – mutta takuun ei tule korvata jokaista väitetysti vaurioitunutta hammashihnaa. Siksi opetamme useiden käytännön esimerkkien avulla lainsäädäntöä,” sanoo Stefan Meyer, Continentalin tekninen kouluttaja. 

Kursseilla on kova kysyntä. Pelkästään Saksassa järjestetään noin 100 tapahtumaa vuosittain, joihin osallistuu yhteensä 1 700 henkilöä. Tuote- ja myyntikoulutus sekä takuumoduuli ovat maksuttomia, ja teknisistä kouluttajakursseista peritään maksu. Continental koordinoi koulutuksen jälleenmyyjien kanssa. Korjaamot voivat ilmoittautua jälleenmyyjän kautta.

 

Nro 64


Aiemmat numerot

Yhteydenotto - TechnicalNews
ContiTech Antriebssysteme GmbH
Marketing Service · Adrian Rothschild
Philipsbornstraße 1· D-30165 Hannover
Tel: +49(0)511 938-5980 · Fax: +49(0)511 938-85472
adrian.rothschild@continental.com · www.continental-engineparts.com