TechnicalNews

Nro 63 • 12/2017

TechnicalNews

Edelleen laajennusta

Hammashihnasarjat vesipumppuineen ovat vuodesta 2008 olleet kiinteästi mukana ContiTechin valikoimassa – ja nyt ne ovat olennainen osa yrityksen tuotevalikoimaa. Hihnakäyttöjen asiantuntija on vain kymmenessä vuodessa kaksinkertaistanut sarjojen myyntimäärät.

ContiTechin täydelliset paketit sisältävät hammashihnan, kiristysrullat ja ohjaimet, tarvikkeet ja vesipumpun. Sarjat tarjoavat autoalan ammattilaisille useita etuja – ja helpottavat työtä hihnakäytön kaikkien osien vaihtamisessa samalla kertaa. Osat sopivat täydellisesti yhteen eikä niitä tarvitse tilata erikseen. ”Vesipumpun sisältävät hammashihnasarjamme on suunniteltu korjaussarjan mukaisesti. Ne ovat loogisesti seuraava askel hammashihnasarjoista”, kertoo tuotepäällikkö Adrian Rothschild.

Moottorin tasainen käynti voidaan varmistaa vain sillä, että hihnakäytön kaikki komponentit ovat korkealaatuisia ja täysin ehjiä. Siksi sarjat sisältävät hammashihnan lisäksi myös ContiTechin OE-laatuisen vesipumpun. Vesipumpuissa on ContiTech-merkintä laadun takeena.

Hammashihnasarjoja vesipumpulla oli aluksi tarjolla vain 70 mallia. Nyt, 140 eri mallin valikoimalla, ContiTech kattaa yli 90 prosenttia kaikista eurooppalaisista automalleista, joissa on hammashihnakäyttöinen vesipumppu. ContiTech jatkaa valikoiman laajentamista ja sarjan komponenttien laadun optimointia.  ”Se valtava luottamus, joka asiakkaillamme on meihin, on näiden sarjojen menestyksen takana. Sen myötä olemme myös ottaneet päämääräksemme todistaa asiakkaillemme – korkealaatuisilla tuotteilla ja laajalla valikoimalla – että tämä luottamus on perusteltua”, Rothschild toteaa.


Nro 63


Aiemmat numerot

Yhteydenotto - TechnicalNews
ContiTech Antriebssysteme GmbH
Marketing Service · Adrian Rothschild
Philipsbornstraße 1· D-30165 Hannover
Tel: +49(0)511 938-5980 · Fax: +49(0)511 938-85472
adrian.rothschild@continental.com · www.continental-engineparts.com