TechnicalNews

Nro 62 • 11/2017

TechnicalNews

ContiTech PRO -sarjat: Entistäkin yksilöllisemmät asiakkaille

Korkealaatuiset, yksilölliset korjausratkaisut sekä luotettava huolto: Nämä kaikki ovat vuosikymmenten ikäisen ContiTech -filosofian mukaisia ja yhtiölle ominaista. Myös tuotevalikoiman jatkuva kehittäminen on mukana – uusimpana esimerkkinä PRO-sarjat.

ContiTechin hammashihnasarjat ovat menestystarina. Korkealaatuiset hammashihnasarjat, jotka sisältävät hammashihnan ja muut osat viiden vuoden takuulla, ovat jo pitkän aikaa olleet vankasti markkinoilla. Autokorjaamot hyötyvät yksilöllisestä, räätälöidystä sisällöstä.

ContiTech laajentaa tätä valikoimaa jatkuvasti. Uusimpana tulokkaana ovat PRO-sarjat. Ratkaisutapa on seuraava: Normaalin hammashihnan lisäksi joissakin moottoreissa tarvitaan myös toinen hihna käyttämään esimerkiksi tasapainotusakselia tai ruiskutuspumppua. ”Tässä kohtaa PRO-sarjat astuvat kuvaan. Aiemmin asiakkaiden piti ostaa hammashihnasarja tai sarja vesipumpulla sekä ylimääräinen hihna. PRO-sarjojen ansiosta asiakkaat saavat nyt kaikki kerralla,” kertoo tuotepäällikkö Adrian Rothschild.

Uudet PRO-sarjat sisältävät kaikki tarvittavat hammashihnat moottorikohtaisesti yhdessä pakkauksessa. Sarjoihin on sisällytetty myös muita osia. Jotkut sarjat sisältävät esimerkiksi laadukkaan ContiTech-vesipumpun. Valmistajan viiden vuoden takuu koskee myös näitä samoin kuin aiemmin julkistettuja sarjoja.

Aluksi markkinoille lasketaan yli 30 erilaista versiota – joilla ContiTechistä tulee markkinajohtaja. Myöhemmin sarjoja tulee lisää valikoiman laajentamiseksi. Tämä jatkuva tuotevalikoiman ja palveluiden laajentaminen sekä parantaminen, ovat läheisten suhteiden ansiota, joita ContiTech on perinteisesti pitänyt autokorjaamoiden kanssa. ”Haluamme yksinkertaisesti tarjota juuri sitä, mitä ajoneuvoon todella tarvitaan,” Rothschild sanoo. Keskeisin idea on tarjota oikea ratkaisu kuhunkin sovellukseen. Tämän vuoksi ylläpidämme aktiivista dialogia. ”Olemme tyytyväisiä, jos voimme auttaa korjaamoita toimimaan entistä paremmin ja nopeammin,” hän lisää. 

Asiakkaat tunnistavat tuotteen kirjaimista ”PRO” tuotekoodin jälkeen, esimerkiksi CT939K6PRO. Lisätietoja tuotevalikoimasta on tuotetietokeskuksessa (PIC), digitaalisessa tuoteluettelossa ja liitteenä olevissa tiedostoissa.


 

Nro 62


Aiemmat numerot

Yhteydenotto - TechnicalNews
ContiTech Antriebssysteme GmbH
Marketing Service · Adrian Rothschild
Philipsbornstraße 1· D-30165 Hannover
Tel: +49(0)511 938-5980 · Fax: +49(0)511 938-85472
adrian.rothschild@continental.com · www.continental-engineparts.com