TechnicalNews

Nro 59 • 06/2017

TechnicalNews

TVD-hihnapyörät: ContiTech laajentaa tuotevalikoimaa, laatua ja palvelua

Uudet hihnapyörät, päivitykset ja omat mallit: Valikoiman laajentamisen lisäksi ContiTech pyrkii jatkuvasti parantamaan tuotteidensa laatua.

”Haluamme tarjota asiakkaille optimaalisen jälkimarkkinoiden ratkaisun – parhaalla mahdollisella laadulla,” kertoo tuotepäällikkö Adrian Rothschild. Hän jatkaa: ”Tämä tarkoittaa tuotteidemme jatkuvaa parantamista.” Tärkeimpänä kriteerinä on saavuttaa jälkimarkkinoiden komponenteille pisin mahdollinen käyttöikä. Tämän varmistamiseksi ContiTech käyttää huipputason simulointityökaluja ja tarkastaa rakennesuunnittelutuotteet – esimerkiksi TVD-hihnapyörät – erittäin tarkasti.

Asiakkaille erityinen haaste on tunnistaa pienet mutta ratkaisevat erot markkinoilla olevien tuotteiden välillä. Erot jäävät ensisilmäyksellä monasti huomaamatta. Laatueroja kuitenkin on, vaikka tuotteet monasti näyttävät samanlaisilta. Tällöin tarvitaan tuoteosaamista: ”Hyvänä osoituksena aidosta ContiTechin TVD-hihnapyörästä on tuotteessa oleva ContiTechin nimi,” sanoo Rothschild.

Koska TVD-hihnapyörillä ei monasti ole valmistajan määrittämää vaihtoväliä, ne tavallisesti vaihdetaan vain vauriotapauksissa. ”Suosittelemme kuitenkin tarkastamaan hihnakäytön osat aina hihnanvaihdon yhteydessä ja vaihtamaan osat tarvittaessa,” Rothschild kertoo. Tämä säästää asiakkaiden aikaa ja rahaa ja samalla varmistaa hihnakäytön häiriöttömän toiminnan. ContiTech-vinkki: Vaimentimen halkeilu ja kuluminen ilmenee usein ensiksi taustapuolella. Moottorissa kiinni oleva hihnapyörä on siten tarkastettava huolellisesti.

ContiTech toimittaa myös vaihdossa tarvittavat erikoispultit, jotta asiakkaat saavat parasta palvelua ja TVD-hihnapyörien tuotepaketti olisi täydellinen. Pultit sisältyvät kätevään asennussarjaan ja varmistavat, että korjaamoilla on kaikki tarvittavat osat hihnapyörän vaihtoon. ContiTech tarjoaa hihnakäyttöön kaiken tarvittavan moniurahihnasarjojen, apulaitehihnakäyttöjen erillisten vesipumppujen sekä käynnistysmoottorin vapaakytkimien valikoimalla.

Nro 59


Aiemmat numerot

Yhteydenotto - TechnicalNews
ContiTech Antriebssysteme GmbH
Marketing Service · Adrian Rothschild
Philipsbornstraße 1· D-30165 Hannover
Tel: +49(0)511 938-5980 · Fax: +49(0)511 938-85472
adrian.rothschild@continental.com · www.continental-engineparts.com