TechnicalNews

Nro 59 • 06/2017

TechnicalNews

Käytännön vinkkejä tarjoava videosarja

Lisää malleja, videoita ja kieliä: 12 opetusvideota hammashihnojen asianmukaisen vaihdon käytännön opastuksesta on nyt katsottavissa verkossa. Lisäksi maksutonta Watch and Work -videosarjaa laajennetaan jatkuvasti.

Vain muutaman minuutin pituisissa opetusvideoissa asiantuntija Stefan Meyer selittää, miten hammashihna vaihdetaan oikein ja ammattimaisesti eri moottorimalleissa – hyödyllisistä vinkeistä eri toimissa työkalujen asianmukaiseen käyttöön. Ohjelmaluettelossa on jo ohjeet yleisille malleille, kuten VW Lupo 1,4 16 V, Opel Astra 1,8 16 V ja Audi 2,8 30 V. Tähän tulee myös jatkoa. ”Ostimme vähän aikaa sitten kymmenen uutta moottoria. Seitsemään niistä on jo vaihdettu hammashihna ja vastaava video kuvattu. Videoiden editoinnin arvioidaan olevan valmis kesällä, jotta ne voidaan julkaista verkossa,” kertoo Heike Meinders-Bannick Marketing Service -osastolta.

Mallien lisäämisen lisäksi teemme muutakin. Alun perin vain saksan- tai englanninkieliset videot ovat jatkossa käytettävissä yhteensä 16 kielellä. ”Joissakin tapauksissa videoihin lisätään tekstitys ja joihinkin nauhoitetaan uusi ääni eri kielillä,” Heike Meinders-Bannick sanoo.  

Uudet jaksot julkistetaan noin kolmen viikon välein YouTuben jälkimarkkinoiden kanavalla osoitteessa www.continental-engineparts.com-yt-de.


 

Nro 59


Aiemmat numerot

Yhteydenotto - TechnicalNews
ContiTech Antriebssysteme GmbH
Marketing Service · Adrian Rothschild
Philipsbornstraße 1· D-30165 Hannover
Tel: +49(0)511 938-5980 · Fax: +49(0)511 938-85472
adrian.rothschild@continental.com · www.continental-engineparts.com