TechnicalNews

Nro 57 • 03/2017

TechnicalNews

5 vuoden takuulle erinomainen vastaanotto

Korjaamot voivat parantaa luotettavuutta ja myyntiargumentteja hiiren napsautuksella. ”5 vuoden takuu ContiTechin kaikille jälkimarkkinoiden tuotevalikoiman tuotteille autoissa” on selkeä lupaus, jonka korjaamot kampanjan 47 maassa voivat hyödyntää kätevällä kertarekisteröitymisellä ContiTech-sivustossa.

Maksuton rekisteröinti on käytettävissä 16 kielellä osoitteessa contitech.de/5. Takuu astuu voimaan heti rekisteröitymisen jälkeen. Mikäli tuotteessa ilmenee materiaali- tai valmistusvika, ContiTech korjaa tai vaihtaa sen. Takuu ei koske normaalia kulumista, valmistajan ohjeiden noudattamatta jättämistä tai muun osapuolen toimia, kuten virheellistä käyttöä. Takuuvaatimukset käsittelee jälleenmyyjä, jolta tuote ostettiin. Tuotteen ostosta ja asennuspäivämäärästä on esitettävä todisteet. Tuotteen asentajan tulee myös olla pätevä ammattilainen.

Korjaamot näyttävät ymmärtävän uuden palvelun edut: yli 1000 korjaamoa on jo rekisteröitynyt verkossa – ja uusia rekisteröitymisiä tulee jatkuvasti. Myyntipäällikkö Christian Pfizin mielestä hyvä vastaanotto ei ole sattumaa: ”Takuulupauksen lisäksi rekisteröityneet korjaamot saavat myös varmuuden siitä, että ostetut tuotteet ovat OE-laatua. Samalla korjaamot saavat meiltä sertifikaatin, jota he voivat käyttää mainos- ja markkinointimateriaalina. Näin korjaamosta välittyy kuva yrityksenä, joka tarjoaa laadukkaita tuotteita.” Lisäksi rekisteröityneet korjaamot saavat sähköpostitse neljännesvuosittain uutiskirjeen, jossa on tietoja uusista tuotteista sekä hyödyllisiä vinkkejä.

Nro 57


Aiemmat numerot

Yhteydenotto - TechnicalNews
ContiTech Antriebssysteme GmbH
Marketing Service · Adrian Rothschild
Philipsbornstraße 1· D-30165 Hannover
Tel: +49(0)511 938-5980 · Fax: +49(0)511 938-85472
adrian.rothschild@continental.com · www.continental-engineparts.com