TechnicalNews

Nro 57 • 03/2017

TechnicalNews

Hyödylliset opetusvideot

Watch and Work -videosarja tarjoaa vastaukset korjaamohenkilöstön yleisiin kysymyksiin, ja sarja on pian saatavilla 16 eri kielellä. Alun perin vain saksankielisinä olleet videot monipuolistuvat huomattavasti.

”Joissakin tapauksissa videoihin lisätään tekstitys ja joihinkin nauhoitetaan uusi ääni eri kielillä,” kertoo Heike Meinders-Bannick from Marketing Service -osastolta. Stefan Meyer esiintyy videoissa. 15 vuoden kokemuksella autoalan teknisenä kouluttajana asiantuntijamme esittelee kaikki vinkit ja konstit hammashihnojen asianmukaiseen vaihtoon ja näyttää tarvittavat työkalut ja työtä helpottavat toimet – kaikki noin viiden minuutin pituisissa videoissa. Meyer käsittelee asentajien eritystarpeet ja vaatimukset selkokielellä ja antaa erityisvinkkejä siitä, miten välttää hihnan ja moottorin vaurioituminen. Digitaalimuodossa olevan koulutuksen etuna on, että videoita voidaan katsoa milloin vain ja niin usein kuin tarvitaan, maksutta ja asentajan olinpaikasta riippumatta.

Koulutusvideot ovat jo verkossa seuraavien valmistajien yleisimpien moottorien osalta: Audi, Citroën, Ford, Opel, Renault ja VW. Muita malleja lisätään säännöllisin väliajoin. Videot ovat katsottavissa YouTuben jälkimarkkinoiden kanavalla osoitteessa www.continental-engineparts.com-yt-de. Sieltä löytyy myös uusimmat ohjeet ContiTechin sähkötoimisen vesipumpun WPS3025 ja asennussarjan MS50 asennusta varten. Malli on yleisesti käytössä BMW-autoissa. Vesipumpun vaihdossa on erityisesti huomioitava, että alkuperäiset alumiinipultit on vaihdettava samalla ja letkunkiristimet kiinnitettävä oikein. Videolla on esitetty näitä varten tarvittavat toimet selkeästi.

ContiTech on tarjonnut vesipumppuja myös erikseen apulaitehihnakäyttöä varten vuodesta 2016. Toisin sanoen korjaamot voivat nyt asentaa tunnetun ContiTech-vesipumpun myös autoihin, joissa hammashihna ei käytä pumppua, toisin kuin yleensä. Vesipumput täyttävät tiukimmatkin vaatimukset ja viiden vuoden takuu koskee myös niitä. Uudet tuotteet ovat erittäin monikäyttöisiä ja yksilöllisiä.

Nro 57


Aiemmat numerot

Yhteydenotto - TechnicalNews
ContiTech Antriebssysteme GmbH
Marketing Service · Adrian Rothschild
Philipsbornstraße 1· D-30165 Hannover
Tel: +49(0)511 938-5980 · Fax: +49(0)511 938-85472
adrian.rothschild@continental.com · www.continental-engineparts.com