TechnicalNews

Nro 57 • 03/2017

TechnicalNews

BTT Mini nyt saatavilla

Kompakti taajuusmittari on ollut myytävänä vuoden 2017 ensimmäisestä neljänneksestä. ContiTech Power Transmission Group tarjoaa hihnankireystesterin (BTT Mini) avulla korjaamoille tilaa säästävän taajuusmittarin, jolla voidaan mitata ja säätää hihnakäytön kireys oikeaksi vain muutamalla työvaiheella.

Nykyään saatavilla olevista taajuusmittarista BTT Mini on ainutlaatuinen sekä koon että toimintojen suhteen. Korjaamot hyötyvät kätevästä laitteesta, joka hyödyntää uusinta tekniikkaa. Eräs kireystesterin Mini-version eduista on, että hihnan kireys voidaan mitata luotettavasti myös ahtaasta paikasta. Laite kiinnitetään suoraan hihnaan mittausta varten. Kiihtyvyysanturi mittaa värähtelytaajuuden, ja arvo voidaan sitten tarkistaa kohdasta BTT Mini Calculator osoitteessa www.contitech.de/calc. Mukana tulevalla QR-koodilla päästään luotettavasti ja nopeasti tarvittavalle verkkosivulle, jolla on lueteltu kaikki tarvittavat mittauskohdat ja eri hihnakäyttöjen taajuudet.

”BTT Mini on valmis tilattavaksi ja toimitettavaksi koko Euroopassa muiden tuotteiden tavoin vuoden 2017 alusta”, kertoo projektipäällikkö Adrian Rothschild. Muiden huoltotuotteiden tapaan se voidaan tilata tukkumyyjien kautta, vieläpä edulliseen hintaan. ”BTT Minin perusidean antoivat Svenja Lüker ja Philipp Freiheit ContiTechin innovaatio-osastolta Hanover-Vahrenwaldin toimipaikassa. Jälkimarkkinoiden tuotehallinnan osasto sovitti tuotteen jälkimarkkinoiden tarpeiden mukaisesti. Lopuksi Technical Services -osasto ohjelmoi laskurin, jotta sitä voidaan käyttää autoalalla”, Rothschild sanoo.


 

Nro 57


Aiemmat numerot

Yhteydenotto - TechnicalNews
ContiTech Antriebssysteme GmbH
Marketing Service · Adrian Rothschild
Philipsbornstraße 1· D-30165 Hannover
Tel: +49(0)511 938-5980 · Fax: +49(0)511 938-85472
adrian.rothschild@continental.com · www.continental-engineparts.com