TechnicalNews

Nro 56 • 12/2016

TechnicalNews

Tarjoamme nyt 5 vuoden takuun

ContiTechin uusi 5 vuoden takuu antaa korjaamoille lisäturvallisuutta ja lisää myyntiargumentteja. Rekisteröidy nyt ja hyödynnä edut.

Korjaamot, jotka haluavat saada 5 vuoden takuun, rekisteröityvät kerran osoitteessa www.continental-engineparts.com. Rekisteröitymisajankohdasta lähtien korjaamot hyötyvät viisivuotisesta valmistajan takuusta, joka koskee kaikkia tulevia henkilöautoihin asennettavia Autoalan jälkimarkkinat -tuoteohjelman käyttöhihnoja ja hihnakäytön komponentteja. Lisäksi rekisteröityneet korjaamot saavat sähköpostitse neljännesvuosittain ilmestyvän uutiskirjeen, jossa on tietoja uusista tuotteista ja arvokkaita vinkkejä korjaamoille.

"Tuotteemme täyttävät tiukimmatkin laatuvaatimukset, ja ne valmistetaan nykyaikaisin tuotantomenetelmin ja materiaalein. Siksi olemme useiden ajoneuvovalmistajien valinta alkuperäisosien valmistajaksi", sanoo Jens Heitkemper markkinointiosastolta. "Siitä saamme tarpeeksi itsevarmuutta tällaisen takuun myöntämiseen."

Takuu koskee autokorjaamoita 47 osallistuvassa Euroopan maassa, ja takuuaika on 5 vuotta tuotteen asennusajasta lukien. Maavalinta näkyy rekisteröintilomakkeessa. "Jos tuotteessamme ilmenee materiaali- tai valmistusvika, korjaamme tai vaihdamme kyseisen tuotteen", Heitkemper sanoo. "Takuuvaatimuksen käsittelee jälleenmyyjä, jolta tuote ostettiin. Tuotteen ostaminen ja asennuspäivä on todistettava asianmukaisilla tositteilla. Lisäksi tuotteen on luonnollisesti oltava pätevän huoltohenkilöstön asentama."

Takuu raukeaa, jos tuotteet on asennettu tai niitä on käsitelty epäasianmukaisesti tai jos ajoneuvovalmistajan voimassa olevia ohjeita, kuten vaihtovälejä, ei ole noudatettu. Samoin takuu raukeaa, jos tuotteen vika johtuu tavanomaisesta kulumisesta, ulkoisista tekijöistä (esimerkiksi vierasesineistä tai nesteiden aiheuttamasta saastumisesta) tai epäasianmukaisista käyttö- tai ympäristöoloista, kuten virittämisestä tai kilpa-ajosta.

Vinkki: Rekisteröidy nyt ja hyödynnä edut välittömästi. www.continental-engineparts.com.

ro Nro 56


Aiemmat numerot

Yhteydenotto - TechnicalNews
ContiTech Antriebssysteme GmbH
Marketing Service · Adrian Rothschild
Philipsbornstraße 1· D-30165 Hannover
Tel: +49(0)511 938-5980 · Fax: +49(0)511 938-85472
adrian.rothschild@continental.com · www.continental-engineparts.com