TechnicalNews

Nro 56 • 12/2016

TechnicalNews

Yksi luettelo, tuhansia osia

680 sivua koottuja tietoja – kuudella kielellä. ContiTech on muokannut sovellusohjettaan. Vuosien 2017/2018 painos on valmis – digitaalisena ja painettuna.

Digitaalitekniikka valtaa yhä laajemmin alaa korjaamoissa. Silti useat mekaanikot tarttuvat vieläkin mieluiten painettuun luetteloon etsiessään hihnakäytön komponentteja, kuten jakohihnoja tai moniurahihnoja, vääntövärähtelyvaimentimia tai laturin vapaakytkimiä. Sen vuoksi ContiTech on julkaissut uuden painoksen menestyksekkäästä henkilöautojen ja kevyiden kuorma-autojen sovellusohjeestaan sekä täydentänyt sitä useilla uusilla tuotteilla.

Ohjeen 680 sivulta teknikot löytävät havainnollisesti yhteen koottuina sopivat hihnakäyttöjärjestelmän varaosat – yksittäisistä kiilahihnoista täydellisiin, vesipumpun sisältäviin jakohihnasarjoihin. Sovellusohje kattaa yli 90 prosenttia nykyisestä Euroopan ajoneuvokannasta. "Olemme muokanneet luetteloa kokonaisuudessaan. Saimme siitä noin 30 % ohuemman parantamalla ajoneuvomallien esittelyä ja valintaa. Siten sitä on nyt selvästi entistä mukavampi käsitellä", lupaa teknisen osaston Jens Heitkemper.

Luettelossa on kelta-musta kansikuva, ja kuusikielisenä (saksa, englanti, ranska, italia, espanja ja venäjä) ja helppokäyttöisenä se sopii yleiskäyttöön. Suuret jälleenmyyjät voivat tilata luettelon suoraan ContiTechiltä. Korjaamot saavat sen jälleenmyyjältään sekä yritysnäyttelyjen ja alan messujen ContiTech-osastoilta.

Ja jos joku haluaa työskennellä mieluummin täysin digitaalisesti, vuosien 2017/2018 sovellusohjeen saa myös PDF-tiedostona osoitteesta www.continental-engineparts.com.

ro Nro 56


Aiemmat numerot

Yhteydenotto - TechnicalNews
ContiTech Antriebssysteme GmbH
Marketing Service · Adrian Rothschild
Philipsbornstraße 1· D-30165 Hannover
Tel: +49(0)511 938-5980 · Fax: +49(0)511 938-85472
adrian.rothschild@continental.com · www.continental-engineparts.com