TechnicalNews

Nro 55 • 09/2016

TechnicalNews

Watch and Work -videosarja auttaa käytännön vinkeillä

Watch and Work on ContiTechin uuden videosarjan nimi. Se tarjoaa selkeän esityksen siitä, miten vaihdetaan hihnakäytön komponentit oikein. Noin viiden minuutin pituisilla videoilla ContiTechin kouluttaja Stefan Meyer esittää helposti ymmärrettävällä tavalla tärkeät asiat, jotka täytyy pitää mielessä osien vaihdon yhteydessä.

Hän keskittyy täysin korjaamojen asentajien vaatimuksiin. Videoiden lopussa on erityisvinkkejä, joiden tarkoitus on helpottaa asentajia työskentelemään siten, että hihna ja moottori eivät vaurioidu. Stefan Meyer esittelee tarvittavat työkalut ja niiden käyttötavat sekä työtä helpottavat niksit.

Ensimmäisen videon voi ladata videoportaalista (www.continental-engineparts.com-yt-de) ja sosiaalisesta mediasta (www.continental-engineparts.com-fb) elokuun lopulla / syyskuun alussa. Lisäksi videot linkitetään niihin liittyviin tuotteisiin PIC:ssä, niin että tuotteeseen liittyvät tärkeät tiedot löytyvät nopeasti.

Muita videoita tulee vähitellen ladattavaksi, aluksi saksan ja englannin kielellä. Näissä käsitellään moottoreita, joita on yleisesti seuraavissa automerkeissä: Audi, Citroen, Ford, Opel, Renault ja VW. Myös muun kielisiä videoita ollaan tekemässä, jotta mahdollisimman monet asentajat voivat hyödyntää ohjeet ja vinkit.

Nro 55


Aiemmat numerot

Yhteydenotto - TechnicalNews
ContiTech Antriebssysteme GmbH
Marketing Service · Adrian Rothschild
Philipsbornstraße 1· D-30165 Hannover
Tel: +49(0)511 938-5980 · Fax: +49(0)511 938-85472
adrian.rothschild@continental.com · www.continental-engineparts.com