TechnicalNews

Nro 54 • 08/2016

TechnicalNews

Pakkauksesta näkyy, miten saada lisätietoja

Tuhannet asentajan käyttävät jo sitä. ContiTech on helpottanut Product Information Centeriin (PIC) pääsyä, niin että kaikki voivat käyttää sitä.

Olipa kyseessä jakopään hihnasarja tai apulaitehihnasarja, näet heti seuraavat tiedot, kun avaat laatikon: Pääset suoraan PIC-palveluun osoitteessa www.conti-tech.de/pic. PIC sisältää kaikki tarvittavat ja aina ajantasaiset tiedot kustakin tuotteesta. Näitä ovat tekniset tiedot, asennusohjeet, asennusvinkit, soveltuvat ajoneuvotyypit sekä yleiset vinkit. Kaikki uudet tuoteryhmät sisältyvät PIC-sivustoon. Tuotepakkauksen sisäpuolella on kuvattu, miten sivustoon voi siirtyä.

PIC on käytettävissä 16 eri kielellä, tietokoneilla ja mobiililaitteilla. Älypuhelimen sovelluksen käyttäminen on erityisen kätevää. Käyttö ei voisi olla helpompaa: Syötä tuotenumero, jolloin PIC avautuu välittömästi – maksutta ja ilman rekisteröitymistä. Mobiililaitteilla voidaan myös hyödyntää pakkauksen QR-koodia PIC:n mobiiliversion avausta varten – ja siirtyä suoraan tuotteeseen. Tämä palvelu on korjaamoita varten.

Nro 54


Aiemmat numerot

Yhteydenotto - TechnicalNews
ContiTech Antriebssysteme GmbH
Marketing Service · Adrian Rothschild
Philipsbornstraße 1· D-30165 Hannover
Tel: +49(0)511 938-5980 · Fax: +49(0)511 938-85472
adrian.rothschild@continental.com · www.continental-engineparts.com