TechnicalNews

Nro 53 • 05/2016

TechnicalNews

PIC: Digitaalinen menestystarina

ContiTech laajentaa jatkuvasti digitaalisten palvelujen tarjontaansa ja antaa siten voimansiirtotekniikan asiantuntemuksensa kaikkien saataville. Product Information Centerin käyttäjien tekemien napsautusten analyysi osoittaa, että yhtiö on oikealla tiellä. Yhä useammat käyttäjät ovat löytäneet Power Transmission Groupin kattavan tietopalvelun.

Pelkästään vuonna 2015 PIC:illä oli noin 360 000 kävijää, mikä tarkoittaa yli 100 prosentin kasvua edellisestä vuodesta. Trendi on edelleenkin selvästi nouseva, kertoo Silvia Schaffeld Marketing Service -osastolta. PIC-alusta sai todellisen piristysruiskeen noin vuosi sitten. Asennusvinkkien lisääminen ja asennusohjeiden monilukuisuuden ansiosta korjaamot saavat entistä enemmän hyötyä. Lisäksi PIC:n kielivalikoima on laajentunut 16 kieleen. ”Tämän johdosta entistä useamman markkina-alueen käyttäjät voivat hyödyntää digitaalista palveluamme omalla kielellään. Palautetta on tullut valtavasti,” Schaffeld sanoo. Viimeisten kuukausien aikana on lisätty kaksi uutta kieltä. ”Positiivinen trendi ei ole tasaantumassa. Merkittävää kasvua voidaan havaita kaikilla kielillä.” Johdossa tässä suhteessa ovat saksan- ja englanninkielinen PIC kaksinumeroisella kasvuprosentilla – jokaisella neljänneksellä viime vuonna.

PIC on käytettävissä osoitteessa www.continental-engineparts.com – ContiTech-sivuston navigointipalkissa on painike, joka avaa PIC-sivuston. Käyttäjät voivat siirtyä sivustoon suoraan osoitteessa www.contitech.de/pic tai käyttämällä esitteiden ja tuotepakkausten QR-koodeja.

Nro 53


Aiemmat numerot

Yhteydenotto - TechnicalNews
ContiTech Antriebssysteme GmbH
Marketing Service · Adrian Rothschild
Philipsbornstraße 1· D-30165 Hannover
Tel: +49(0)511 938-5980 · Fax: +49(0)511 938-85472
adrian.rothschild@continental.com · www.continental-engineparts.com