TechnicalNews

Nro 52 • 01/2016

TechnicalNews

Kestävät ääriolosuhteissa: ContiTech-hammashihnat

Hammashihnoihin kohdistuvat vaatimukset jakopyörästön käyttämisessä kasvavat jatkuvasti. Downsizing-käsite merkitsee, että uudet moottorit toimivat suurilla kuormilla ja korkeissa lämpötiloissa. Hihnojen odotetaan kestävän entistä kauemmin ääriolosuhteissa, ja ContiTech varmistaa tämän teflonkuitupinnoitteella.

ContiTech Power Transmission Group on käyttänyt teflonpinnoitteita vuodesta 2000 ja kehittää teknologiaa jatkuvasti. Nykyisin kokeillaan vielä tätä kestävämpiäkin hihnamateriaaleja. ContiTech-hihnoissa on musta kulumisenkestävä kerros, jossa hammastuspuolella käytetään teflonia kuitupinnoitteena. Kulumisenkestävä kerros on patentoitu. Aramidikuitujen käyttäminen seoksessa parantaa myös hihnan mekaanisia ominaisuuksia, ja lasikuituinen tukikerros kestää edestakaista taivutusta erittäin hyvin ja on pituussuunnassa vakaa.

”Kaikki hihnamme ovat osoittaneet suorituskykynsä ja kestonsa autonvalmistajien hyväksyntätesteissä, ja hihnoja asennetaan alkuperäisosana moniin moottoreihin,” kertoo Markus Pirsch, Head of Marketing Service. Koska ContiTech on vahva toimija alkuperäisosien markkinoilla, se pystyy aina tarjoamaan jälkimarkkinoille alan uusimmat tarvikkeet pian sen jälkeen kun ajoneuvoa aletaan valmistaa sarjatuotannossa.

Nro 52


Aiemmat numerot

Yhteydenotto - TechnicalNews
ContiTech Antriebssysteme GmbH
Marketing Service · Adrian Rothschild
Philipsbornstraße 1· D-30165 Hannover
Tel: +49(0)511 938-5980 · Fax: +49(0)511 938-85472
adrian.rothschild@continental.com · www.continental-engineparts.com